Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Γειά σας!
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Είμαστε 2 καθηγητές, η σύζυγός μου από την Κόστα Ρίκα, κι εγώ, Έλληνας από τη Λατινική Αμερική, και οι δύο με σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή κρατικού Παν/μίου Ισπανίας (Λογοτεχνία & Μετάφραση, Ιστορία, Καλές Τέχνες, Ανθρωπολογία στο Μεξικό & στην Παραγουάη) και σε κρατικό κολέγιο Ελβετίας. Επίσης, διαθέτουμε πιστοποίηση διδασκαλίας και συστατική επιστολή ως καθηγητές από την Ελληνοαμερικανική Ένωση (Hellenic American Union). Έχουμε λίγο καιρό που ήρθαμε στην Ελλάδα, αλλά διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, τόσο στο Παν/μιο, όσο και στην Unesco, αλλά και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Ιστορία, Γεωγραφία, Αγγλικά), και έχουμε εργαστεί πολλά χρόνια ως μεταφραστές στο Διπλωματικό Σώμα και σε εκδοτικούς οίκους. Στο διαδίκτυο θα βρείτε 9 τίτλους των εκδόσεών μας, στο όνομα Ηλίας Ταμπουράκης.
Ο κανονικός ρυθμός μαθημάτων είναι 2 φορές την εβδομάδα από 1 1/2 ώρα, έτσι ώστε σε 1 οκτάμηνο (Σεπτ.-Μαϊο) να καλύπτουμε 1 δίπλωμα από τα 6 συνολικά, αλλά η επιλογή του ρυθμού είναι δική ας.
Τα βιβλία που χρησιμοποιούμε είναι αυτά που ακολουθούν οι επίσημοι φορείς .
Το αντίτιμο του μαθήματος είναι 10 ευρώ η ώρα, δηλ. 15 ευρώ το μάθημα της 1 1/2 ώρας το άτομο, αλλά σε περίπτωση 2 ατόμων, η τιμή πέφτει από 30 σε 25 ευρώ και για τους 2 για 1 1/2 ώρα, δηλ. 8,5 ευρώ καθαρά την ώρα το άτομο. Σε περίπτωση 3 ατόμων και άνω, το ποσόν φτάνει στα 6,5 ευρώ κατ' άτομο την ώρα! Και τα χρήματα παραλαμβάνονται νόμιμα με απόδειξη εργόσημου. Για το ΦΠΑ επιβαρύνεστε εσείς.
Έτσι, σας προσφέρουμε μία οικονομική, γρήγορη & ευχάριστη εκμάθηση της γλώσσας.
Εμείς μένουμε στο κέντρο της Αθήνας (Πατησίων), και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας με συγκοινωνίες.
Ελπίζουμε να γνωριστούμε σύντομα.
Ηλίας & Maricela
http://iliastampourakis.weebly.com/
τηλ.: 2114026048
κιν. 6951614346

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου